Video Galerie foto-video / Imagini de groază din bucătăria unei terase din Eforie Sud! OPC este în control

3373
1

Articole de la același autor

Comisarii Protecției Consumatorilor se află, la această oră, în control la o terasă renumită de pe faleza din Eforie Sud. Pe lângă mizeria descoperită în bucătărie, aceștia au găsit mâncare veche, păstrată de pe o zi pe alta, pe care patronul terasei Carlos spune că o servea angajaților și nu turiștilor.




UPDATE - Este vorba despre terasa Carlos din Eforie Sud. Au fost oprite de la consum aproximativ 40 kilograme de carne și pește. De asemenea, a fost dată o amendă în valoare de 25.000.


Comentează știrea

Om
8 august 2017
Vai de educatie si bun simt

Ce patroni sunt astia,o mizerie de parca ar fi interiorul unei cocini de porci necuratata de un an de zile. Cred ca ar trebui ca anual ,obligatodiu,sa se faca consult psihiatric ,ca multi nebuni sunt printre noi.Trebuie sa fii nebun cu acte in regula sa atentezi la viata oamenilor cu buna stiinta .Se dpune ca nebunii nu su discernsmant sunt si nebuni care fsc rau voit impinsi de boali contagioase si fara leac rasarite din dorinta de a insela pt s se imbogati ,fura,batjocori ,minti TOT NEBUNIE PERICULOSA SE NUMESTE

Pagina a fost generata in 0.4178 secunde