Video GALERIE FOTO - VIDEO. UPDATE lucrări RAJA. Când vine apa rece în cartierele din Constanţa

560

Articole de la același autor

Lucrările de remediere a avariei pe conducta de aducțiune de la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța au fost finalizate.

Potrivit reprezentanţilor RAJA, imediat s-au făcut manevrele de vane necesare pentru umplerea instalației, dar având în vedere lungimea rețelei, diametrul acesteia și numărul mare al consumatorilor deserviți, este necesar un interval de aproximativ 6 ore pentru intrarea în presiune la parametri normali.

„Reluarea furnizării apei se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat. Lucrările au fost demarate încă de miercuri, 2 februarie, fiind necesare pentru remedierea unei avarii pe conducta de aducţiune. Estimăm ca furnizarea apei să fie reluată în jurul orei 15, în toate zonele afectate”, precizează reprezentanţii RAJA.

Este vorba despre cartierele Tomis Plus, Boreal, Maurer Residence, Magenta, Green Ville, Sigma Residence, cartierele Tomis I și Tomis II, zonele Universitate, Piața Chiliei, Stadion „Gheorghe Hagi”, Tăbăcărie – Delfinariu, zona Comercială Nord (Dedeman, Carrefour, Selgros), Constanța Centru şi Piața Ovidiu – Peninsulă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3759 secunde