"Gardianul școlii intra după fete la baie și îmi spunea să vin machiată, că lui așa îi place!"

5751
3

Articole de la același autor

Familia copilului agresat ieri la școală de trei mame ale colegilor săi s-a prezentat în urmă cu puțin timp la Institutul de Medicină Legală. Potrivit mamei băiatului, agresoarele ar fi lovit-o și pe sora acestuia, care, ulterior, a leșinat.

Fetița, în vârstă de 16 ani, este elevă în clasa a VIII-a, după ce mai mulți ani de zile a locuit în Siria. Referitor la un incident care s-ar fi petrecut anul trecut, când mama sa a lovit gardianul școlii, fata povestește: "Bodyguardul avea comportament nepotrivit. Da, recunosc, mama s-a luat de el, așa cum probabil ar fi făcut orice mamă. Bărbatul intra după noi, fetele, în baie, se dădea la noi. Într-o zi după ore, m-a prins de braț tare și mi-a spus că să vin machiată că lui așa îi place să vin la școală. Venea după mine la baie, dar și după alte fete. O dată trebuia să fiu de serviciu pe școală, era un tabel și mi-a spus «Ah, tu ești de serviciu vineri. Să vedem cum dansezi!». Mama a chemat poliția, dar fosta doamnă director nu i-a mai dat voie să intre în școală, să vorbească cu profesorii și tot ea a primit amendă de la poliști".

Contactat telefonic, directorul Școlii nr. 28 "Dan Barbilian" din Constanța, ne-a spus că gardianul respectiv nu mai lucrează în unitatea de învățământ în prezent. "Această poveste este punctul dumneaei de vedere. Nu comentez. Gardianul, din momentul în care a fost agresat nu a mai vrut să vină în școala noastră, iar firma la care era angajat l-a mutat la alt obiectiv", a explicat prof. Doina David.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Cristi
31 ianuarie 2018
Școala altfel

Ar fi bine ,comentatorii să lase în grija autorităților ,nu putem ști ce s-a întâmplat ,cu exactitate.

Roman
31 ianuarie 2018
International

Chiar e bou,din păcate tipul care o numeste curvă pe femeia venită din Siria.Atunci cum se mai numesc romanii care pleacă cu sutele de mii și milioanele din tara sa cerșească și să își dorească efectiv drepturi in toata lumea,Europa?Intr-adevar,după logica domnului revoltat,suntem un neam de curve și...tineti-va bine...din tara pleacă aproximativ 100 000 de mii de români pe an...la curvarasit după logica inteligentului cetățean care isi da cu parerea de altii.

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Stire din Social : A fost cutremur!
Pagina a fost generata in 2.6051 secunde