Ger năprasnic, toată săptămâna, la Constanța

732
Tremurăm de frig și săptămâna aceasta. Vremea rece din ultima perioadă va persista și în zilele următoare, când temperaturile maxime vor fi în continuare negative. De altfel, februarie, supra-numită în popor "Făurar" sau "luna lupilor", este considerată a fi o lună deosebit de nemiloasă, cu geruri și viscole mari. În tradiția populară se spune că, în februarie, două săptămâni îngheață tot, iar în următoarele două se dezgheață.
Marți, 1 februarie, maxima de-abia va atinge, pe alocuri, -3 grade, iar minima va fi de -8 grade Celsius. Miercuri și joi, vremea se anunță însorită, fără șanse de precipitații, maxima prognozată fiind de -1 grad, cu o minimă de -7 grade Celsius. Vineri, 4 februarie, se mai încălzește puțin, iar pe timpul zilei am putea avea chiar și + 2 grade Celsius, în timp ce noaptea vor fi -6 grade Celsius.
Sâmbătă, cerul va fi parțial înnorat, dar sunt din nou șanse de temperaturi pozitive ziua. De duminică, maximele vor urca în mod constant, ajungând la +4 grade Celsius. Cel mai cald va fi marți, 8 februarie, și miercuri, 9 februarie, când mercurul termome-trelor nu va mai scădea sub 0 grade nici noaptea și va urca până la 6 grade Celsius ziua.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 31 Ianuarie 2011
Stire din Social : Constanța are mai puțini săraci
Pagina a fost generata in 1.8753 secunde