Germania și Marea Britanie, ofertă bogată de job-uri pentru români. Cum vă puteți angaja cu un salariu de mii de euro

570
1
Germania și Marea Britanie, ofertă bogată de job-uri pentru români. Cum vă puteți angaja cu un salariu de mii de euro - locuridemuncastrainatate-1463764863.jpg

Articole recomandate

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei Eures România, 418 locuri de muncă vacante.

Cele mai multe posturi sunt în Germania - 91. Se caută factori poștali, electricieni în construcții, educatoare, șoferi de camion, lăcătuși mecanici, asistenți medicali geriatrie, dezvoltatori aplicații IT, muncitori necalificați în industria prelucrării metalelor, instalatori instalații încălzire, muncitori necalificați în industria metalică (galvanizare), instalatori instalații apă și gaz, șoferi profesioniști, bucătari, tâmplari, sudori, asistenți medicali.

Urmează Marea Britanie, cu 60 de locuri de muncă în domeniul îngrijirii persoanelor la domiciliu. În Italia se găsește din nou de muncă pentru români, cu 30 de posturi pentru asistenți medicali și 30 de posturi pentru îngrijitori persoane. Angajatorii din Suedia propun și ei 55 locuri de muncă, pentru femei de serviciu, vopsitori auto, mecanici auto, tinichigii auto.

Dacă vreți ceva mai aproape puteți alege unul din cele 29 de posturi de șoferi profesioniști sau 15 posturi de șlefuitori, disponibile în Republica Cehă. De asemenea, în Slovacia sunt libere 30 de posturi de șoferi autocamion transport internațional, șapte posturi de îngrijitori persoane/infirmieri și un post de inginer de calitate.

În Norvegia, se caută tâmplari/parchetari, tâmplari tradiționali, montatori, zugravi, doctoranzi cercetători în comportament uman complex, doctorand cercetător în studii internaționale, doctorand cercetător în inteligență artificială, doctorand cercetător sisteme inteligente, doctorand în Departamentul de Informatică, doctorand cercetător în domeniul eticii organizaționale.

Și mai aproape, se găsește de muncă în Bulgaria, pentru 10 operatori de rețea de telefonie mobilă și 10 operatori în industria de prelucrare a lemnului.

În rest, mai sunt posturi în Finlanda, Olanda, Austria, Irlanda, Spania și Franța. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul Eures național, www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru ocuparea Forței de muncă de domiciliu sau reședință, unde consilierul EURES îi poate îndruma. 

Comentează știrea

DODO
21 mai 2016
oare e de bine ?

Pai la noi cu cine mai facem treaba ? plinge mereu Guran la ,,Bizyday,, si nu numai ,ca-n Ardeal este mare criza de calificati ( si are dreptate ) ca nu mai vin investitori deci nu ne mai putem dezvolta din lipsa de meseriasi ( ca de ...toti au vrut facultati ) Somam tineri care nu stiu sa bata un cui ! cine mai produce bani la buget? Dar cu lacustele care au invadat Europa si-n care se punea nadejdea sa devina mina de lucru cum ramine ? aia nu stiu nimic sa faca ??? doar asistati ca brunetii nostri?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5069 secunde