Grădină de legume în fața Muzeului de Artă din Constanța?

1804
Grădină de legume în fața Muzeului de Artă din Constanța? - varza-1541083531.jpg

Articole de la același autor

Cine a zis că la Constanța nu se plantează flori și că spațiile verzi nu sunt îngrijite? Iată că, în mijlocul orașului, au apărut, zilele acestea, adevărate grădini de legume.


În fața Muzeului de Artă, pe bulevardul Tomis, reprezentanții Primăriei Constanța au plantat varză. E drept, floarea se cheamă varză decorativă și nu este atât de bogată ca varza de o punem în această perioadă la murat, dar frunzele sunt comestibile.
O constănțeancă a observat mini-grădina din fața Muzeului de Artă și a imortalizat-o într-o fotografie pe care a publicat-o pe Facebook, cu textul alăturat: "Constanța și-a descoperit identitatea estetică și de spații verze.". Din păcate, dincolo de umorul situației, a planta verze, fie ele și decorative, în centru, pe principala arteră a municipiului, în fața Muzeului de Artă, dintre atâtea plante câte există pe lumea aceasta și pot fi puse toamna, nu este o alegere tocmai reușită a celor de la Spații Verzi.
Verzelor frumos colorate, alternate, albă și roșie, le-ar fi stat cu siguranță mult mai bine într-unul din parcurile orașului. În locul lor, poate ar fi fost mai inspirate niște banale tufănele colorate, decât niște verze brumate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.895 secunde