Concurs Haitele de maidanezi controlează aleile dintre blocuri

616
1
Haitele de maidanezi controlează aleile dintre blocuri - b459ce8c3b6ee54bf4291d4bb11ddba6.jpg

Articole de la același autor

De ani buni, constănțenii se plâng de problema reprezentată de câinii maidanezi, fără să se observe o reducere a numărului patrupedelor. Ba din contră! Nu există parcare, piață sau alee în municipiul Constanța unde să nu întâlniți cel puțin un maidanez. În această perioadă, însă, numărul câinilor pare să se fi înmulțit, iar haitele s-au mărit, spre disperarea localnicilor. Nici nu este de mirare, căci în zilele în care a nins angajații Biobazei nu au ieșit pe străzi pentru a strânge patrupedele.
Cititoarea Mirela Tudosă a trimis pe adresa de e-mail a ziarului "Cuget Liber" fotografii cu o haită de maidanezi "defilând" printr-un cartier constănțean și pot fi numărate nu mai puțin de 13 exemplare de patrupede(!). Astfel de haite sunt în tot orașul, mai ales că este perioada de împerechere - explicația pe care ne-a dat-o Teniur Curtmemet, reprezentantul Serviciului de Ecarisaj din cadrul Primăriei Constanța.
În vreme ce constănțenii au ajuns să-și stabilească itinerariul spre locuințe în funcție de zonele unde sălășluiesc maidanezii, angajații primăriei spun că răspund la zeci de solicitări. "Primim foarte multe solicitări și mergem la toate. Am primit sesizări din Faleză Nord, din zona Compozitorilor, din tot orașul", ne-a spus Teniur Curtmemet, referitor la activitatea din ultimele zile. Măsura strângerii câinilor ar fi eficientă, a arătat angajatul primăriei, dacă locuitorii nu s-ar prezenta la Biobază, imediat după ridicarea maidanezilor, pentru a-i răscumpăra contra sumei de 100 de lei.
Constănțenii pot sesiza Serviciul Ecarisaj pentru a strânge câini la numărul de telefon 0241/550.055. De asemenea, puteți trimite fotografii cu câinii maidanezi, cu menționarea străzii sau zonei unde au fost surprinși, pe adresa de e-mail [email protected].

Comentează știrea

www.maidanezii.blogspot.ro
9 ianuarie 2013
EUTANASIATI MAIDANEZI

ROMANIA TARA NEBUNILOR SI A ZOOFILIILOR RETARZI EUTANSIATI MAIDANEZI

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7796 secunde