I-au ajutat să treacă mai ușor peste necazuri

117
I-au ajutat să treacă mai ușor peste necazuri - techirghiol-1429018552.jpg
Elevii Liceului Teoretic "Emil Racoviță" din Techirghiol, Fundația Breath România și Primăria Techirghiol și-au unit eforturile pentru a face mai fericite Sărbătorile Pascale ale unor tineri încercați de nevoi sau suferințe.

Acțiunea s-a derulat în cadrul proiectului "ShoeBox - de la copii la copii". Inițiativa Fundației Breath a fost primită cu bucurie și interes de către elevii liceului din Techirghiol. Cei care au dorit să se implice în acest demers au donat dulciuri, jucării, rechizite și alte produse neperisabile, pe care le-au introdus în cutii frumos ambalate și însoțite de mesaje adresate unor copii care se confruntă cu probleme mari de la vârste fragede.

Reprezentanți ai instituțiilor partenere au colectat darurile pregătite de elevi și le-au înmânat tinerilor instituționalizați din Centrul Social Comunitar Sparta Rotterdam Techirghiol, dar și unor cazuri sociale din oraș, aflate în evidența Serviciului de Asistență Socială din cadrul Primăriei.

Președintele Fundației Breath România, Seitcadil Olgun, a apreciat faptul că elevii sunt interesați să participe într-un număr atât de mare la un astfel de proiect și a remarcat atenția pe care aceștia au acordat-o aspectului pachetelor donate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Aprilie 2015
Stire din Social : "Constanța are ce să arate!"
Pagina a fost generata in 2.069 secunde