IARNA NU SE LASĂ DUSĂ! CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA

1574
IARNA NU SE LASĂ DUSĂ! CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA - frig-1486452542.jpg

Articole recomandate

Vremea va intra într-un proces de răcire până în data de 14 februarie, cu temperaturi minime în unele regiuni de până la minus 14 grade, după data de 15 februarie urmând ca temperaturile să crească ușor, până la maxime de până la 8 grade, reiese din prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 6-19 februarie 2017, publicată luni.


Vremea în Constanța


În primele zile ale intervalului, pe arii extinse vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, local mai importante cantitativ. Apoi vor fi posibile doar fulguieli izolate, iar după data de 15 februarie va crește din nou probabilitatea pentru precipitații mai frecvente.

După primele zile caracterizate de o vreme caldă, începând din 8 februarie temperaturile vor scădea accentuat în Dobrogea, astfel că maximele se vor situa într-un ecart mediu de—4...0 grade, iar minimele între—10 și—7 grade. O încălzire ușoară și treptată a vremii este estimată după data de 15 februarie, astfel că până la sfârșitul intervalului de prognoză temperaturile vor ajunge, în medie, la 0...2 grade, cele maxime și—7..-5 grade, cele minime.

Precipitațiile, la început ploi, apoi lapoviță și ninsoare, vor fi mai frecvente între 7 și 9 februarie, perioadă după care probabilitatea pentru ninsori slabe va fi redusă. După data de 15 februarie pot apărea din nou precipitații pe spații mai extinse, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 07 Februarie 2017
Stire din Social : Azi, temperaturi cu plus; mâine, ploi
Marţi, 07 Februarie 2017
Stire din Social : Atenție,  se oprește curentul!
Pagina a fost generata in 1.1061 secunde