Iată cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța

309
1
Iată cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța - vreme1367846357-1411997095.jpg

Articole de la același autor

ANM a realizat o prognoză pentru următoare două săptămâni, în Dobrogea. Estimarea a fost realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. 


Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


La Constanța, vremea este caldă în aceste zile, cu medii ale temperaturilor maxime de 22 de grade și ale celor minime de aproximativ 12 grade, până în jurul datei de 1 octombrie. Apoi însă, va avea loc un proces de răcire, ce va determina valori diurne de 15 - 16 grade în intervalul 3 - 7 octombrie, când și mediile minimelor nocturne vor scădea spre 8 grade. După data de 8 octombrie, regimul termic se va menține constant, la valori apropiate de mediile multianuale ale perioadei, de 18 - 19 grade ziua și 10 grade noaptea.


Probabilitatea de apariție a ploilor va fi extrem de redusă și doar în jurul datei de 6 - 7 octombrie va ploua local, dar slab cantitativ.



Comentează știrea

Emil
29 septembrie 2014
Locuri de munca

Oferta serioasa de locuri de munca! Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! Oferim din start contract legal si dovada platii! Am trimis deja si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati lejer 3 ore pe zi si castigati 300 dolari lunar, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Septembrie 2014
Stire din Social : A fost cutremur în Vrancea
Marţi, 23 Septembrie 2014
Stire din Social : Ploile continuă și azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.0161 secunde