IATĂ CUM VA FI VREMEA LA CONSTANȚA, PÂNĂ ÎN DECEMBRIE. AFLĂ AICI CÂND VA NINGE

2838
4
IATĂ CUM VA FI VREMEA LA CONSTANȚA, PÂNĂ ÎN DECEMBRIE. AFLĂ AICI CÂND VA NINGE - vreme-1443180316.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele trei luni, în întreaga țară. Se pare că, la Constanța, ne așteaptă o toamnă ploioasă, cu temperaturi ridicate și un început de iarnă fără prea multe ninsori.
Astfel, în luna octombrie, temperaturile medii lunare vor înregistra valori peste norme în sud-estul țării și, local, în sudul și vestul țării, iar, în rest, valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice. De asemenea, cantitățile lunare de precipitații vor avea o tendință de excedent în cea mai mare parte a țării. În octombrie, temperaturile normale pentru zona Dobrogei sunt cuprinse între 11 și 14 grade Celsius.


În noiembrie, va fi din nou mai cald în zona Dobrogei. Temperaturile vor fi apropiate de valorile multianuale, exceptând sud-estul și, local, estul și vestul țării, unde acestea se pot situa peste norme. În schimb, cantitățile lunare de precipitații se vor situa în limite apropiate de mediile climatologice în majoritatea regiunilor, exceptând centrul și, local, nordul și estul țării, unde vor fi posibile cantități medii peste norme. În noiembrie, temperaturile normale pentru zona Dobrogei sunt cuprinse între 5 și 8 grade Celsius.


La Constanța, în decembrie sunt anunțate ninsori slabe. De asemenea, se anunță din nou temperaturi ridicate, la Constanța. Meteorologii spun că valorile termice vor fi, în general, apropiate de mediile multianuale, iar în sud-estul și, local, în vestul țării vor fi posibile temperaturi medii lunare mai ridicate decât în mod obișnuit. Cantitățile lunare de precipitații se vor situa în limitele climatologice, în majoritatea zonelor, local, în centrul țării, fiind posibile valori peste medii, iar în sud sub norme. În decembrie, temperaturile normale pentru zona Dobrogei sunt cuprinse între 0 și 3 grade Celsius.


Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia, și au un grad de realizare de aproximativ 60 la sută. Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme, cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.


Comentează știrea

meteorologul
25 septembrie 2015
vremea

cine mai crede in ANM este cel mai mare prost ...astia nu au nicio treaba cu vremea

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Cosmin
25 septembrie 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Ben
6 octombrie 2015
cautam colaboratori

STIFORP e o companie care se ocupa cu vânzarea de produse digitale și face acest lucru numai in randul persoanelor care sunt invitate de cineva care este deja un membru. După ce te inscri ca membru activ poti invita prietenii, si colegi să se alăture și vei primi 25 $ pentru fiecare persoană în mod direct. Dacă nu doriți sa va implicati nu există nici o problemă la fel înregistrați-vă ca un membru activ și așteptați colegi dvs. sa completeze locurile din rețea. Acesta este cu siguranta o matrice fortata de 2X14, ceea ce înseamnă că, odată finalizat, ve-ti câștiga 2047 $ pe luna, fara sa inscrie-ti vreo persoană. Dacă reusiti sa inscrieti cel putin 2 persoane câștigurile lunare vor ajunge de pana la 8,191.5 $. Afacerea este foarte svilupata în Statele Unite ale Americii, Spania, Franța, iar acum, de asemenea, în Romania ceea ce înseamnă că va avea o rapida crestere ca și în alte țări. Pentru a ajunge pe site-ul oficial trebuie să faceți clic pe acest link http://benn73.STIFORPIT.com unde puteți vedea cât de mulți oameni se alăture în fiecare zi și în cazul în care va blocati poziția,astfel încât oricine care se alatura mai sus după ce ați adus din upline dvs., ei vor ajuta la completarea locurilor.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Duminică, 20 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : ANM. Cum va fi vremea azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.0179 secunde