IMAGINEA ZILEI / Fetița care zâmbește din brațele tatălui pe care nu-l va cunoaște niciodată. POVESTE EMOȚIONANTĂ!

2610
IMAGINEA ZILEI / Fetița care zâmbește din brațele tatălui pe care nu-l va cunoaște niciodată. POVESTE EMOȚIONANTĂ! - moto-1510987292.jpg

Articole recomandate

O fotografie postată pe pagina de Facebook a unei fotografe britanice a devenit virală, ea având în prezent, peste 80.000 de share-uri. La prima vedere, este doar o fotografie a unui bebeluș care zâmbește în somn, una dintre miile care circulă zilnic pe site-ul de socializare. Însă, povestea din spatele imaginii ar stoarce emoție și din piatră seacă, scrie libertatea.ro


Imaginea cu bebelușul cuibărit și zâmbind în echipamentul de motociclist al tatălui decedat a devenit virală după ce a fost postată pe Facebook. Fetița, Aubrey, nu-și va cunoaște niciodată tatăl care fusese împușcat de către un bărbat pe care îl considera prieten cu o lună înainte ca ea să vină pe lume.



Tatăl lui Aubrey era pasionat de motociclism și, în semn de omagiu, mama fetiței, Kathryn, a decis ca, la scurt timp de la nașterea micuței, să organizeze o sesiune foto din care el să nu lipsească.

Astfel, poza devenită virală o prezintă pe Aubrey înfășurată într-un pled roz. Căpșorul îi este sprijinit pe una dintre mănușile din piele ale tatălui său, în timp ce cealaltă mănușă se odihnește pe trupul micuței, ca și cum ar ține-o în brațe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4001 secunde