Imagini INCREDIBILE din Constan┼úa anului 2022. Alexandru L─âpu┼čneanu, bulevard sau uli┼ú─â plin─â de noroi?

2266
5

Articole de la același autor

Imaginile de mai sus exemplific─â exact cum arat─â unele zone din Constan┼úa anului 2022. Bulevardul Alexandru L─âpu┼čneanu, zona Tomis Nord, a intrat ├«n reabilitare ├«nc─â de anul trecut. Proiectul sun─â foarte frumos, av├ónd ├«n vedere c─â vom avea mai multe benzi, pist─â de biciclete ┼či alte facilit─â┼úi. Problema este c─â ├«n zilele ploioase unul dintre cele mai mari bulevarde ale Constan┼úei se transform─â ├«ntr-o uli┼ú─â plin─â de noroi, exact a┼ča cum exist─â probabil ├«n unele sate uitate de lume. Mai ├«n glum─â, mai ├«n serios, locuitorii acelei zone au nevoie de cizme de cauciuc pentru a nu-┼či distruge ├«nc─âl┼ú─ârile sau pentru a nu se accidenta. ┼×i ceea ce este destul de grav, exist─â zile ├«n care nu se vede picior de muncitor ├«n zon─â. Autorit─â┼úile ne promit c─â vom avea un bulevard european, ├«ns─â ├«n prezent, acesta pare a fi unul mai degrab─â s─âtesc.

Comentează știrea

Constanta mea
10 ianuarie 2022
Nu exista oras ca,Constanta!

Incompetenta, la superlativ. In orice oras civilizat nu s-ar fi intamplat asa ceva. Cum este posibil sa rascolesti ambele trotuare cand stii din start ca lucrarea aceasta se va intinde probabil pe doi ani?! Un trotuar trebuia sa ramana functional pentru pietoni si locatarii de pe bulevard. Este revoltator ca nimeni nu va fi facut raspunzator.

Ovidius
10 ianuarie 2022
Noroi.

Strada Stefan Cel Mare este si mai reprezentativa penrtu incompetenta Primariei Constanta..!!! Poate si de acolo o galerie foto?

Subscriu
10 ianuarie 2022
Trotuare

Evident, subscriu la ce s-a zis mai sus. Cata minte sa ai sa ├«ncepi lucrari pe ambele trotuare simultan ? In loc sa mergi unilateral de la oxford chiar pana in trocadero sau Dacia m─âcar ╚Öi cel─âlalt sa fie circulabil, ei fac lucrari pe ambele p─âr╚Ťi. In neam de incompeten╚Ťi to╚Ťi, vai de mama lor.

fani
13 ianuarie 2022
incompetenti sau mafioti

toate se leaga ...Faptul ca un criminal a facut posibil ca 12 oameni sa arda de vii si este acoperit de institutiile impotente ,nu este REVOLTATOR . ?

R─âspuns la: Nu exista oras ca,Constanta!
Ad─âugat de : Constanta mea, 10 ianuarie 2022
Incompetenta, la superlativ. In orice oras civilizat nu s-ar fi intamplat asa ceva. Cum este posibil sa rascolesti ambele trotuare cand stii din...

Articole din aceea╚Öi sec╚Ťiune

Pagina a fost generata in 0.4125 secunde