Imagini INCREDIBILE din Constanţa anului 2022. Alexandru Lăpuşneanu, bulevard sau uliţă plină de noroi?

2277
5

Articole de la același autor

Imaginile de mai sus exemplifică exact cum arată unele zone din Constanţa anului 2022. Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, zona Tomis Nord, a intrat în reabilitare încă de anul trecut. Proiectul sună foarte frumos, având în vedere că vom avea mai multe benzi, pistă de biciclete şi alte facilităţi. Problema este că în zilele ploioase unul dintre cele mai mari bulevarde ale Constanţei se transformă într-o uliţă plină de noroi, exact aşa cum există probabil în unele sate uitate de lume. Mai în glumă, mai în serios, locuitorii acelei zone au nevoie de cizme de cauciuc pentru a nu-şi distruge încălţările sau pentru a nu se accidenta. Şi ceea ce este destul de grav, există zile în care nu se vede picior de muncitor în zonă. Autorităţile ne promit că vom avea un bulevard european, însă în prezent, acesta pare a fi unul mai degrabă sătesc.

Comentează știrea

Constanta mea
10 ianuarie 2022
Nu exista oras ca,Constanta!

Incompetenta, la superlativ. In orice oras civilizat nu s-ar fi intamplat asa ceva. Cum este posibil sa rascolesti ambele trotuare cand stii din start ca lucrarea aceasta se va intinde probabil pe doi ani?! Un trotuar trebuia sa ramana functional pentru pietoni si locatarii de pe bulevard. Este revoltator ca nimeni nu va fi facut raspunzator.

Ovidius
10 ianuarie 2022
Noroi.

Strada Stefan Cel Mare este si mai reprezentativa penrtu incompetenta Primariei Constanta..!!! Poate si de acolo o galerie foto?

Subscriu
10 ianuarie 2022
Trotuare

Evident, subscriu la ce s-a zis mai sus. Cata minte sa ai sa începi lucrari pe ambele trotuare simultan ? In loc sa mergi unilateral de la oxford chiar pana in trocadero sau Dacia măcar și celălalt sa fie circulabil, ei fac lucrari pe ambele părți. In neam de incompetenți toți, vai de mama lor.

fani
13 ianuarie 2022
incompetenti sau mafioti

toate se leaga ...Faptul ca un criminal a facut posibil ca 12 oameni sa arda de vii si este acoperit de institutiile impotente ,nu este REVOLTATOR . ?

Răspuns la: Nu exista oras ca,Constanta!
Adăugat de : Constanta mea, 10 ianuarie 2022
Incompetenta, la superlativ. In orice oras civilizat nu s-ar fi intamplat asa ceva. Cum este posibil sa rascolesti ambele trotuare cand stii din...
Pagina a fost generata in 0.5817 secunde