IMAGINI SCANDALOASE / CARNE EXPIRATĂ de două săptămâni și biscuiți expirați de anul trecut, în meniul bolnavilor de la Spitalul Județean Constanța

682
3

Articole de la același autor

Comisarii Protecției Consumatorilor efectuează, la această oră, un control la firma care furnizează mâncarea bolnavilor de la Spitalul Județean Constanța.

Potrivit primelor informații, este vorba despre firma Arimex Comexim 2000. "Am găsit jumătate de tonă de făină expirată din luna mai, biscuiți expirați din 2016, 106 kg de grujoane pui expirate de două săptămâni și zeci de kg de legume congelate, fără date de identificare", a anunțat comisarul șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu.

Potrivit acestuia, în bucătăria unității a fost găsit gem făcut în bucătăria proprie, fără rețetă, fără conținut și condiții de păstrare.

Vom reveni cu amănunte.

Comentează știrea

pacient
30 august 2017
hai pe bune?

cum asa? pai pana acum prin toate ziarele erau articole cum cat de buna e firma asta ai cum da ea mancare saracilor si ce mese de sarbatori se fac.. pai e frumos?

alex
31 august 2017
.

Interesant,cei de la protectia consumatorului isi fac treaba,de ce tocmai acum?....nu cred ca in toti anii in care firma a furnizat mancare catre spitale nu au fost nereguli.

gigel
31 august 2017
Arimex Comexim 2000

PROPUNERE - TENTATIVA DE OMOR CALIFICAT - PENTRU TOATE CAZURILE DE ACEST FEL.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7364 secunde