IMPORTANT pentru ROMÂNII din Marea Britanie. Cum vor circula mărfurile post-BREXIT

351
IMPORTANT pentru ROMÂNII din Marea Britanie. Cum vor circula mărfurile post-BREXIT - brexitonline3101-1580492175.jpg

Articole recomandate

Mărfurile și bunurile vor continua să circule liber între Marea Britanie și România până în anul 2021, chiar dacă Regatul Unit va fi începând din 1 februarie, în mod oficial, în afara Uniunii Europene, afirmă reprezentanții locali ai unuia dintre cei mai importanți operatori de curierat expres din Europa, într-un comunicat transmis, astăzi, Agerpres.

Potrivit sursei citate, în perioada următoare, Marea Britanie și UE vor negocia detaliile tranziției comerciale, care se va aplica începând cu 1 ianuarie 2021.

"O consecință importantă este aceea că mărfurile și bunurile vor continua să circule liber între Marea Britanie și România, fără declarații vamale sau controale suplimentare. DPD România menține operațiunile obișnuite cu Marea Britanie, astfel încât tranziția post-Brexit să fie cât mai lină și mai lipsită de dificultăți. Experiența în livrări internaționale a echipei noastre ne face să fim încrezători că vom fi pregătiți pentru provocările care vor urma", precizează Karla Codrea, CEO DPD România, care a participat recent, la Berlin, la Reuniunea Managementului DPD Group.

Marea Britanie este a treia cea mai importantă destinație a livrărilor internaționale a DPD România, după Germania și Italia, deținând o pondere de 12,63% din volumul expedițiilor, arată datele companiei de curierat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6048 secunde