În Dobrogea vremea va fi călduroasă

425

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, un cod galben de caniculă, valabil pentru marți, 8 iulie, în București și în șapte județe din sudul țării, unde temperaturile vor ajunge la 37-38 de grade.
Potrivit ANM, în după-amiaza zilei de marți, în Oltenia, Muntenia, vestul Dobrogei și în sudul Moldovei, vremea va fi călduroasă, caniculară în zonele de câmpie, unde temperaturile maxime vor atinge și depăși 35 de grade Celsius, iar indicele temperatură-umezeală se va situa peste pragul critic de 80. În județele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Ilfov și în Capitală se vor înregistra temperaturi de până la 37-38 de grade.
ANM mai anunță că, tot marți, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, ce pot lua trecător și aspect de vijelie, în prima parte a zilei, în vestul, centrul, nordul și nord-estul țării, apoi, pe arii mai restrânse, și în restul teritoriului. Vor fi condiții de grindină, iar izolat cantitățile de apă vor depăși 30-40 de litri pe metrul pătrat, în special la munte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6162 secunde