Încă unul dintre pacienţii transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase a decedat. Bărbatul avea 44 de ani

363
Încă unul dintre pacienţii transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase a decedat. Bărbatul avea 44 de ani - inca-1633595654.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 44 de ani, care era internat la Spitalul de Boli Infecţioase la finele săptămânii trecute, când a izbucnit incendiul, şi care apoi a fost transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a decedat joi, 7 octombrie.

Potrivit reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa, 24 de pacienți transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase primesc în continuare îngrijiri medicale, în cadrul unităţii medicale.

„La Terapie Intensivă sunt 6 pacienți, după ce în cursul acestei dimineți a mai fost înregistrat un deces. Alți 9 sunt internați în extensiile Covid din spital. iar în secția exterioară Agigea sunt internați, ca și ieri, 9 pacienți transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase. Pacientul care a decedat astăzi avea 44 ani și prezenta, pe lângă infecția cu SARS CoV 2, o infecție respiratorie severă. În noaptea de 5 spre 6 octombrie, starea acestuia s-a agravat iar in această dimineață, a decedat”, transmite reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de urgenţă Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2349 secunde