Încep lucrările de punere în siguranță a clădirii Cazinoului

656
Încep lucrările de punere în siguranță a clădirii Cazinoului - cazino-1538066824.jpg
Săptămâna viitoare, vor fi demarate lucrările de punere în siguranță a clădirii Cazinoului Constanța. Anunțul a fost făcut, ieri, de primarul Decebal Făgădău.

"Primăria Constanța va face punerea în siguranță a imobilului până în momentul în care încep efectiv lucrările de restaurare. Acestea vor începe săptămâna viitoare și se vor încheia până la ziua Dobrogei, așa cum am promis", a precizat primarul Decebal Făgădău.

În cursul zilei de miercuri, 26 septembrie, Compania Națională de Investiții a semnat contractul pentru actualizarea documentației care va sta la baza restaurării și consolidării clădirii simbol a orașului Constanța.

"În urma finalizării procedurii de achiziție publică, Compania Națională de Investiții a desemnat ofertantul câștigător, iar serviciile contractate vizează actualizarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI), a studiilor și expertizelor realizate în anul 2015, astfel încât indicatorii tehnico-economici să reflecte în mod real modificările suferite de această clădire de la ultima avizare și până în prezent", susțin reprezentanții Primăriei Constanța.

Proiectantul are la dispoziție 90 de zile pentru realizarea documentației.

După predarea acesteia, indicatorii tehnico-economici urmează să fie aprobați prin emiterea unei hotărâri de guvern, după care vor putea fi demarate procedurile privind contractarea lucrărilor de consolidare și restaurare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2106 secunde