Începe aglomerația de week-end. Atenție la poșete!

323
Începe aglomerația de week-end. Atenție la poșete! - incepeaglomeratia-1561154034.jpg

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean  Constanța, alături de lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța și Poliției Locale vor acționa pentru asigurarea ordinii publice la o serie de evenimente organizate în zona de responsabilitate.
"Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale față de cei care comit fapte antisociale", explică reprezentanții IJJ Constanța.
Astfel, până pe 26 iunie, jandarmii constănțeni vor fi permanent prezenți în Piața Ovidiu, unde va avea loc Festivalul Internațional de Teatru "Miturile Cetății". Sâmbătă, 22 iunie, oamenii legii se vor afla în zona stadionului "Sparta" din Techirghiol în vederea asigurării măsurilor de ordine publică la meciul de fotbal C.S. Poseidon Limanu 2 Mai-A.C.S. Pescărușul Sarichioi. În aceeași zi, va fi asigurată protecția participanților la marșul pe biciclete și role, ce va porni din zona Casei de Cultură.




Duminică, 23 iunie, jandarmii vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a  procesiunii religioase "Trupul și Sângele Domnului", organizată de parohia Sfântul Pius din Pietrelcina, dar și a competiției sportive de lupte tătărești (kureș) ce va avea loc la Cumpăna. 


"În vederea prevenirii unor evenimente neplăcute, recomandăm participanților să respecte indicațiile organizatorilor, să evite implicarea în conflicte, să acorde atenție bunurilor personale, să supravegheze copiii care se pot rătăci cu ușurință în zonele aglomerate și să anunțe cel mai apropiat echipaj de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial", mai spun reprezentanții jandarmilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6315 secunde