Începe programul City Break la Constanța

111
Începe programul City Break la Constanța - programulcity-1444313114.jpg

Articole de la același autor

Asociația Litoral - Delta Dunării lansează prima ediție a programului City Break la Constanța. Programul începe mâine, iar pachetul turistic va include două nopți de cazare, cu posibilitatea prelungirii pentru încă o noapte, alături de o serie de servicii suplimentare.

Astfel, turiștii care vor opta pentru un city break în Constanța vor putea vizita principalele atracții turistice din oraș si vor putea savura preparate tradiționale din pește și fructe de mare, pe baza unui voucher distribuit de agențiile de turism înscrise în program.

Tarifele propuse variază între 130 lei, la unități de cazare de două stele, 180 lei, la trei stele, și 210 lei la patru stele, de persoană, cu cazare în cameră dublă.

Restaurantele cu specific pescăresc înscrise în acest program sunt: Aqua by the Sea, Lamal, Navis și Reyna din Portul Tomis și Pescăria lui Matei din Agigea.

Turiștii au acces gratuit la Muzeul de Artă, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Istorie Naționala și Arheologie, Muzeul Militar Național, Cetatea Histria și Monumentul de la Adamclisi și beneficiază de tarife reduse cu 50 la sută la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii și la Muzeul Marinei Romane.

Programul este disponibil prin intermediul agențiilor de turism membre ANAT. Lista hotelurilor și agențiilor participante vor fi disponibile începând de vineri, 9 octombrie, pe site-ul www.anat.ro și https://www.facebook.com/Asociatia-Litoral-Delta-Dunarii-122708371099018/timeline .



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Social : Punctele ENEL, închise
Pagina a fost generata in 0.4983 secunde