Începe recensământul de probă, la Constanţa

823
Începe recensământul de probă, la Constanţa - inceperecensamantul-1614326430.jpg

Articole de la același autor

Direcţia Judeţeană de Statistică Constanţa anunţă recensământul populaţiei şi locuinţelor de probă. Aproximativ 642 de gospodării din Agigea şi 782 de gospodării din municipiul Constanţa au fost selectate pentru a participa la recensământul de probă efectuat de Institutul Naţional de Statistică în etapa de pregătire a Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor, care va avea loc în semestrul întâi al anului 2022.
Persoanele selectate în eşantion vor primi un pliant informativ. Recensământul de probă se adresează tuturor persoanelor, indiferent de cetăţenie, care au reşedinţa obişnuită pe teritoriul României. Astfel, între 10 şi 16 martie, persoanele cuprinse în eşantion se vor autorecenza prin completarea chestionarului online după preînregistrate. Între 22 şi 31 martie, cei care, din motive obiective, nu s-au putut recenza, vor primi vizita unui recenzor pentru realizarea interviului faţă în faţă.
Atenţie, însă, Recensământul populaţiei şi locuinţelor de probă este doar de testare a capacităţii de colectare, stocare şi prelucrare a datelor de recensământ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8979 secunde