ÎNCEPE VACCINAREA PROFESORILOR, ÎN CONSTANȚA!

347
ÎNCEPE VACCINAREA PROFESORILOR, ÎN CONSTANȚA! - vaccin-1614154133.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a centralizat și a transmis către Direcția de Sănătate Publică Constanța datele necesare demarării activității de vaccinare prioritară a personalului din învățământul preuniversitar. Totodată, a stabilit și programarea cadrelor didactice, a personalului didactic auxiliar și nedidactic din județ.
„Vaccinarea cadrelor didactice va începe joi, 25 februarie 2021, la ora 09.00, la Pavilionul Expozițional Constanța. Vor fi organizate opt fluxuri destinate personalului din învățământ, șase fluxuri fiind pentru persoanele cu vârstă de peste 55 de ani și două fluxuri pentru persoanele cu vârstă de până în 55 de ani”, a arătat Sorin Mihai, inspector general școlar ISJ Constanța.
La nivelul județului, au solicitat să fie vaccinate prioritar 1.296 de persoane din învățământ, dintre care 551 sunt peste 55 de ani, iar 745 au sub 55 de ani. Vaccinarea va începe cu personalul din municipiul Constanța, din 26 februarie continuând pentru tot personalul din județ, atât din unități de învățământ de stat, cât și din cele de învățământ particular.
„Menționăm că, din datele centralizate până vineri, 19.02.2021, s-au vaccinat 1.056 de persoane din învățământul preuniversitar constănțean. De asemenea, precizăm că nu s-au înscris pentru vaccinare prioritară toți cei care erau programați în perioada imediat următoare pe platforma națională”, a mai arătat prof. Sorin Mihai. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6475 secunde