Incidență record în București: S-a depășit rata de 8 la mie

302
Incidență record în București: S-a depășit rata de 8 la mie - masca-1633163059.jpg

Articole recomandate

Rata de infectare cu coronavirus a crescut la București și depășește, astăzi, 8 la mie. 


Mai exact, incidența în Capitală a ajuns la 8,28.


Comitetul pentru Situații de Urgență al municipiului București ar trebui să se reunească din nou, după ce Guvernul aprobă, sâmbătă, noile măsuri ale CNSU.


Date fiind noile cifre ale incidenţei, urmează să fie luate noi măsuri restrictive, după ce Comitetul pentru Situații de Urgență al municipiului București ar urma să se întrunescă.


Vineri, CMBSU a decis noi restricții, după ce rata de incidență a ajuns la 7,68 de cazuri la mia de locuitori.


Printre măsurile adoptate se numără carantina de noapte pe week-end, măsură de la care ar fi exceptate persoanele vaccinate, închiderea cinematografelor, a instituțiilor de spectacole și interzicerea concertelor.


Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise cu un număr mai mare de 2.500 de spectatori.


Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.


De asemenea, activitatea cultelor religioase, inclusiv slujbele şi rugăciunile colective, se desfăşoară în interiorul şi/sau în afara lăcaşurilor de cult, cu respectarea regulilor de protecţie sanitară.


Organizarea de procesiuni şi/sau pelerinaje religioase este permisă numai cu respectarea regulilor de protecţie sanitară.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7668 secunde