INCOMPETENȚA MEDICILOR LOVEȘTE DIN NOU. Copil, purtat pe drumuri, decedat în ambulanță

2042
INCOMPETENȚA MEDICILOR LOVEȘTE DIN NOU. Copil, purtat pe drumuri, decedat în ambulanță - ambulanta-1489678082.jpg

Articole recomandate

Polițiștii cercetează cauza morții unei fetițe în vârstă de zece ani, care a murit, marți, într-o ambulanță. 


Aceasta era transferată de la Spitalul Județean Vâlcea către o unitate sanitară din București. În paralel, la SJU Vâlcea a fost deschisă o anchetă administrativă, iar medicii așteaptă rezultatul necropsiei.


Rudele fetiței au depus plângere la poliție și cer verificarea cazului, în condițiile în care copila a murit în cursul zilei de marți, în timp ce era transferată de la Spitalul Județean Vâlcea cu o ambulanță către o unitate sanitară din București.


Apropiații familiei spun că în zilele dinaintea decesului, fetița, elevă în clasa a patra la o școală din Râmnicu Vâlcea, a ajuns de două ori la spital, acuzând puternice dureri de cap. Prima dată copila a fost dusă la spital la sfârșitul săptămânii trecute când, după ce a primit un tratament, a fost trimisă acasă. Marți, fetița, care a continuat să se simtă rău, a fost dusă din nou la spital unde, având în vedere starea sa gravă, medicii au decis să o trimită la o unitate sanitară din București, dar ambulanța care a preluat-o nu a ajuns prea departe, întrucât pe drum copila a intrat în stop cardio-respirator.


Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, medicul George Brânzan, a declarat că la nivelul unității sanitare a fost deschisă o verificare administrativă în urma decesulul fetiței. Reprezentanții spitalului așteaptă rezultatul necropsiei în urma cărei se va stabili cauza decesului.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2208 secunde