InfoCons. Prima aplicație pentru a intra în contact cu autoritățile când călătorești

247
InfoCons. Prima aplicație pentru a intra în contact cu autoritățile când călătorești - infoconsprotectiaconsumatorilorp-1405950835.jpg

Articole recomandate

Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România - InfoCons anunță lansarea aplicației SOS Infocons, prima aplicație care poate fi utilizată în România și oriunde în lume, pentru a intra în contact imediat cu autoritățile din țara unde se efectuează călătoria sau cu prietenii în cazul producerii unor evenimente grave.


Creată pentru a fi utilizată pe oricare dintre cele trei mari platforme de operare, iOS, Android și Windows Phone, platforma a fost dezvoltată pentru a putea apela instant în caz de urgență serviciile de pompieri, poliție sau salvare din peste 200 de țări. În plus, se pot defini până la trei numere favorite și un mesaj SMS default. În caz de urgență, este necesară doar apăsarea unui singur buton pentru a se trimite SMS cu mesajul presetat către cele trei numere definite, la care se adaugă coordonatele GPS pentru geolocalizare.


Aplicația SOS InfoCons este un proiect al mișcării pentru protecția consumatorilor din România, sub egida Federației Asociațiilor de consumatori, și poate fi descărcată gratuit din magazinele virtuale ale fiecărei platforme în parte.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.218 secunde