Informare METEO de ploi şi vânt puternic, la Constanţa. Local, ar putea apărea polei

923
Informare METEO de ploi şi vânt puternic, la Constanţa. Local, ar putea apărea polei - informaremeteo-1640510579.jpg

Articole de la același autor

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de vreme rea, pentru zilele următoare, în întreaga ţară. La munte va ninge şi va viscoli, iar, în zona Dobrogei, vor fi precipitaţii, polei şi intensificări ale vântului.

Potrivit meteorologilor, până marţi, 28 decembrie, vor fi precipitații moderate cantitativ în cea mai mare parte a țării. În zona montană înaltă și în cea mai mare parte a Moldovei vor fi ninsori și lapoviță, iar în celelalte regiuni mai ales ploi.

Îndeosebi pe parcursul zilelor de duminică (26 decembrie) și luni (27 decembrie) pe alocuri se va depune polei, cu o probabilitate mai ridicată în jumătatea de sud a Moldovei, în Muntenia, în Crișana și nord-vestul Transilvaniei.

Pe parcursul zilei de luni (27 decembrie) vântul va prezenta intensificări temporare în regiunile sudice, cu viteze de 40…50 km/h, iar în zona montană înaltă, rafalele vor depăși 60…70 km/h spulberând zăpada.

La Constanţa, sunt aşteptate ploi, iar valorile termice vor fi doar pozitive, mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 26 Decembrie 2021
Stire din Social : Producţia de cărbune a crescut cu 18%
Duminică, 26 Decembrie 2021
Stire din Social : Vreme închisă şi ploioasă, la Constanţa
Pagina a fost generata in 1.4057 secunde