Informare meteo de ultimă oră! Weekend cu ploi torențiale și vijelii

3258
Informare meteo de ultimă oră! Weekend cu ploi torențiale și vijelii - fffff1-1500105732.jpg

Articole recomandate

Meteorologii au emis o informare meteo de ploi și răcire a vremii care intră în vigoare sâmbătă, la oră 14.00 și este valabilă până duminică noaptea la ora 03.00. Precipitațiile pot ajunge la 40 l/mp. 


Sâmbătă și duminică vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice și, pe arii restrânse, grindină și intensificări ale vântului ce pot luă aspect de vijelie.

În intervale scurte de timp, anunța meteorologii, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 20 l/mp și pe spații restrânse 35...40 l/mp.

În a doua parte a zilei de sâmbătă, 15 iulie și în prima parte a nopții de sâmbătă spre duminică astfel de fenomene vor fi frecvente în regiunile nordice, nord-estice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte și se vor semnala local în restul teritoriului.

Vântul va avea unele intensificari în sud-estul țarii și în extremitatea de vest, dar de scurtă durata și asociat instabilitații atmosferice, fiind posibile izolat vijelii. Valorile de temperatură vor caracteriza o vreme răcoroasă în nord, în nord-est și parțial în centru



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5916 secunde