Informare meteo de vreme rea, în zilele următoare. Lapoviţă şi ninsoare în judeţul Constanţa

2125
Informare meteo de vreme rea, în zilele următoare. Lapoviţă şi ninsoare în judeţul Constanţa - informare-1638445856.jpg
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, 2 decembrie, o nouă informare de vreme rea. Aceasta este valabilă de joi, 2 decembrie, de la ora 20, până sâmbătă, 4 decembrie, până în jurul orei 10.

În această perioadă, vântul va avea intensificări la munte, la altitudini de peste 1700 m, unde vitezele vor depăși temporar 60...70 km/h, iar pe creste, rafalele vor depăși 90...100 km/h spulberând zăpada.

Intensificări ale vântului vor fi și în regiunile vestice, iar vineri (3 decembrie) local și temporar și în restul teritoriului, cu viteze în general de 45...55 km/h.

Pe parcursul zilei de vineri (3 decembrie) aria precipitațiilor se va extinde, iar la munte treptat vor predomina ninsorile și local se va depune strat nou de zăpadă. Precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și pe arii restrânse ninsoare se vor semnala în vest, centru și nord, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă (3/4 decembrie) și în est și sud. Cantitățile de apă vor depăși izolat 10...15 l/mp îndeosebi în zonele de munte.

În zona Dobrogei, temperaturile vor scădea şi este posibil ca, izolat, să fie semnalate lapoviţă şi ninsori.

Pagina a fost generata in 0.3197 secunde