X

INFORMARE METEO DE VREME URÂTĂ! Vreme rece și vânt puternic, în week-end, la Constanța

2048
INFORMARE METEO DE VREME URÂTĂ! Vreme rece și vânt puternic, în week-end, la Constanța - ploaievremerea2-1489752546.jpg
Vremea se strică și mai tare în week-end, când se anunță frig, vânt puternic, ploi în toată țara și ninsori viscolite la munte. Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme urâtă în orele următoare.


Astfel, începând din această noapte, de la ora 4, și până sâmbătă seară, în jurul orei 23, în vestul, centru și nordul țării va ploua pe arii extinse și vor fi intervale de timp în care ploile vor fi în general moderate cantitativ, astfel încât se vor cumula cantități de apă de 15 – 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, peste 30 de litri pe metru pătrat. În dimineața zilei de sâmbătă, în Maramureș și în Transilvania trecător vor fi precipitații mixte. În restul teritoriului ploile, mai ales averse, vor avea caracter temporar și se vor semnala local.


În zona montană vor fi precipitații local însemnate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare, mai ales la altitudini de peste 1.500 de metri și vântul va avea intensificări, cu rfale de peste 50 – 70 de km pe oră, iar pe creste peste 80 – 90 de km pe oră, viscolind sau spulberând zăpadă.


Intensificări temporare ale vântului vor fi și în celelalte zone, în special pe parcursul zilei de duminică, cu viteze mai mari în sudul țării, inclusiv în zona municipiului București.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1735 secunde