Informația zilei despre fotbaliștii salvați dintr-o peșteră din Thailanda

198
Informația zilei despre fotbaliștii salvați dintr-o peșteră din Thailanda - 61970950-1540025755.jpg

Articole recomandate

Tinerii jucători ai echipei thailandeze de fotbal "Mistreții sălbatici", rămași blocați într-o grotă mai multe zile, s-au antrenat vineri seara pe terenul celor de la Los Angeles Galaxy, unde s-au întâlnit cu starul suedez Zlatan Ibrahimovic și cu restul componenților formației din MLS.

Copiii au participat la o serie de lovituri de la 11 metri și au vizitat apoi stadionul StubHub Center, evenimentul fiind organizat de cunoscuta prezentatoare de televiziune Ellen DeGeneres.

Componenții ''Mistreților sălbatici'', cu vârste între 11 și 16 ani, au asistat la începutul lunii, invitați de președintele CIO, Thomas Bach, la deschiderea Jocurilor Olimpice de Tineret (JOT) de la Buenos Aires și au disputat un meci contra unei echipe a clubului River Plate.

Pe 10 iulie, copiii și antrenorul lor au fost scoși din peșteră, după mai bine de două săptămâni de captivitate, după o operațiune dificilă de salvare, care a inclus trecerea lor prin zone inundate, operațiunea fiind urmărită de întreaga planetă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Stire din Sport : Derby de tradiție pentru SSC Farul
Pagina a fost generata in 0.4615 secunde