Informații de ULTIMĂ ORĂ despre alocațiile copiilor. "Sunt patru variante"

1442
Informații de ULTIMĂ ORĂ despre alocațiile copiilor.

Articole recomandate

Șeful Executivului, Ludovic Orban, a declarat, astăzi, că liberalii doresc o majorare a alocațiilor copiilor, însă cu condiția ca aceasta să fie sustenabilă, iar în momentul de față nu sunt prevăzute sume de bani pentru a susține creșterea.

"Nu ai prevăzute aceste sume de bani pentru a susține creșterea. PNL își dorește creșterea, dar o creștere rațională, care să fie sustenabilă, pentru care să existe banii necesari și să nu fie o creștere care să creeze grave dezechilibre, atât la nivelul bugetului, cât și la nivelul diferitelor categorii de plăți sociale sau de altă natură din sistemul public", a spus Orban, după ședința Biroului Executiv al PNL.

El a anunțat că PNL ia în calcul patru variante pentru sancționarea proiectului de lege al PSD care a trecut de Parlament privind creșterea alocațiilor.

"Noi nu putem accepta felul acesta de legiferare (n.r. - al creșterii alocațiilor). Avem patru variante posibile: fie atacarea la CCR, fie prorogarea termenului de intrare în vigoare, fie o reglementare care să prevadă, totuși, o creștere rațională a alocațiilor copiilor, care, repet, de la 1 ianuarie au crescut, tot în baza proiectului depus de PNL, fie mai avem o variantă, care ar cuprinde procedura de angajare a răspunderii", a arătat Orban, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.471 secunde