Concurs Înghesuială la pensie anticipată

334

Articole de la același autor

De frica sistării pensionării anticipate, una dintre măsurile de austeritate propuse de Guvern, persoanele care nu au împlinit încă vârsta de pensionare, dar doresc să se pensioneze anticipat, au dat iama la ghișeele Casei Județene de Pensii Constanța pentru a-și depune dosarele.
Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Kristina Mutiș, numărul cererilor de pensionare anticipată s-a triplat, de la începutul lunii mai, ajungând de la aproximativ 100 pe lună la peste 330. "De la 1 mai și până astăzi a fost înregistrat un număr de 333 de cereri de pensionare anticipată. Față de o lună normală, numărul de cereri este aproape triplu. Astfel, de la începutul anului și până în prezent au fost depuse, în medie, lunar, 100 de cereri. Cu excepția lunii mai, cele mai multe cereri, puțin peste 140, au fost depuse în luna februarie", a declarat reprezentantul CJP Constanța.
În lipsa unui document oficial care să dispună în mod legal sistarea pensionărilor anticipate, Casa de Pensii primește în continuare dosare de solicitare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 21 Mai 2010
Stire din Social : "Trăiesc" cu 13 lei pe lună
Pagina a fost generata in 1.6911 secunde