Întârzie pensiile. Precizări de la Poșta Română

492
Întârzie pensiile. Precizări de la Poșta Română - intarziepensiile-1578298947.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională Poșta Română informează că, în această lună, distribuirea pensiilor se va decala. Acest lucru se explică prin faptul că banii pentru drepturile sociale ajung în conturile Poștei Române, începând cu 7 ianuarie, așa cum se întâmplă la fiecare început de an.

Într-o lună obișnuită, Poșta Română primește prima parte a banilor de pensii cu trei zile înainte de prima zi lucrătoare a lunii în care pensiile sunt livrate. Ca la orice început de an, partenerii de la Casa Națională de Pensii Publice virează Poștei Române prima tranșă a banilor începând cu 7 ianuarie, întrucât are loc închiderea de an, când se trage linie închizându-se creditele bugetare. Transformarea acestora în cash și distribuirea în gențile fiecărui factor poștal durează aproximativ trei zile. Astfel, pensiile vor fi livrate începând cu 10 ianuarie, într-un interval de 10 zile.

"În ianuarie ne aflăm într-o situație specială, ca urmare a închiderii de an din instituțiile Statului. Acum, la început de an, lucrurile încep să se așeze și să fie alimentate de energia caracteristică acestei perioade. Poșta Română va lucra la capacitate maximă începând cu data de 6 ianuarie. Noi, Poșta Română, înțelegem nevoia pensionarilor de a avea pensia la timp în buzunar, fapt de care ne asigurăm lună de lună. Fiecare român trebuie să aibă încredere în această companie, fără să aplece urechea la fake-news-uri sau dezinformări premeditate", a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poștei Române.

La fel ca în 2019, pensiile vor fi livrate, și anul acesta, în timp record, până pe 20 ianuarie, ca urmare a dedicării și efortului susținut al poștașilor români. Parcursul pas cu pas al banilor de pensii poate fi urmărit mai ușor în infograficul atașat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3829 secunde