Interzis minorilor! Un cuplu a făcut sex pe plaja din Vama Veche în văzul tuturor | VIDEO 18+

6057
3
Interzis minorilor! Un cuplu a făcut sex pe plaja din Vama Veche în văzul tuturor | VIDEO 18+ - sexplaja09011800-1341061821.jpg
Scene incredibile la Vama Veche: un cuplu a făcut sex, în public.

S-a întâmplat pe plajă, iar partenerii nu au fost nicidecum deranjați că alți turiști se uită la ei. Cei doi nu au au mai avut răbdare să ajungă în camera de hotel și și-au pus în practică fanteziile, în public, potrivit click.ro. După partida de amor, cei doi au rămas la plajă pentru a se bronza.



Comentează știrea

eu
30 iunie 2012
....

Astia oameni, nu aia care se impusca in gat de ex. !

Sida lu` Eba
6 iulie 2012
Mai e Dobiboci

Aveti prea multe pretentii de la acest areal,plin cu:drogati, betivi,c-ur vet,in general toate relele!!!...Va spune ceva,campania: "Salvati Vama Veche" si cei care aderau la ea??!!

bun
9 iulie 2012
hehe

ce e in neregula cu sexul ? sau nu prea ai parte? ai facut'o vreodata in aer liber sa vezi macar cum e experienta? sau esti invidios/oasa ca a trecut timpul pe langa tine si nu ai gasit pe cineva sa o faceti in aer liber ? mai lasa tv'u si da o tura prin vama sa vezi cu ochii tai vama, nu ce iti povesteste lumea. nu'mi plac oamenii prosti, dar mi'e scarba de aia prosti si cu prejudecati.

Răspuns la: Mai e Dobiboci
Adăugat de : Sida lu` Eba, 6 iulie 2012
Aveti prea multe pretentii de la acest areal,plin cu:drogati, betivi,c-ur vet,in general toate relele!!!...Va spune ceva,campania: "Salvati Vama...

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 30 Iunie 2012
Stire din Social : Absolvenții de liceu, greu de angajat
Pagina a fost generata in 1.2215 secunde