Intrarea în policlinica Spitalului Județean Constanța, complet refăcută

384
1

Articole de la același autor

Așa cum a promis în urmă cu două săptămâni, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, s-a instalat, vineri, în biroul său de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța "Sfântul Apostol Andrei", de unde va monitoriza personal activitatea unității sanitare. Săptămânal, acesta va studia rapoartele spitalului și va verifica stadiul lucrărilor de modernizare și reabilitare.

De altfel, președintele CJC a solicitat tuturor managerilor de spitale să îi pună la dispoziție un astfel de birou, cu rapoartele săptămânale și proiecțiile pentru problemele pe care le au în unitățile sanitare.

"Vom discuta fiecare buget în parte, pentru fiecare spital. Nu vom mai arunca banii pe ochi frumoși, ci vom face ce este nevoie pentru locuitorii județului", a spus Horia Țuțuianu.

Acesta le-a atras atenția tuturor directorilor să își facă datoria cât mai bine cu putință, fiind "direct răspunzători de actul medical din județul Constanța".

Deocamdată, nu s-a stabilit ce măsuri vor fi luate în perioada imediat următoare, fie că este vorba despre lucrări de investiții în clădirile spitalelor, fie de achiziționare a echipamentelor de care acestea duc lipsă. La Spitalul Județean Constanța toate lucrările de modernizare începute sunt sistate, momentan, din cauza proceselor în care este implicat fostul președinte al CJC, Nicușor Constantinescu. Însă, până la finele lunii decembrie, va fi complet refăcută intrarea dinspre Ambulatoriu, inclusiv cu montarea unei rampe pentru accesul persoanelor cu handicap.

Reamintim că, la finele lunii octombrie, Horia Țuțuianu a preluat șefia Direcției de Sănătate din cadrul CJC Constanța. 

Comentează știrea

emic
10 noiembrie 2017
Bravo PSD

Bravo PSD

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5573 secunde