Israelul îşi redeschide graniţele pentru turişti, după un an și jumătate de lockdown

185
Israelul îşi redeschide graniţele pentru turişti, după un an și jumătate de lockdown - israel-1635771312.jpg

Articole de la același autor

Israelul și-a redeschis luni granițele pentru turiștii care călătoresc individual, după un lockdown de un an şi jumătate determinat de pandemia de coronavirus.

Turiștii care călătoresc individual pot din nou să viziteze Israelul începând de luni, însă trebuie să facă dovada că fie s-au recuperat după COVID-19, fie sunt vaccinaţi împotriva coronavirusului.

Potrivit Digi24, vaccinurile aprobate sunt cele de la AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson, Pfizer/BioNTech, Sinopharm, Sinovac şi cel produs de Institutul Serum din India. Însă trebuie să fi trecut cel puţin 14 zile de la schema completă de vaccinare pentru a putea călători în Israel.

De asemenea, oricine vrea să părăsească Israelul trebuie să se asigure că cel mai recent vaccin administrat nu este mai vechi de 180 de zile. În astfel de cazuri, este nevoie de un booster înainte de călătorie, potrivit DPA și Agerpres.

Cei care au trecut prin boală şi s-au vindecat pot intra în ţară atât timp cât au primit cel puţin o doză dintr-un vaccin recunoscut de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Ei trebuie să aibă de asemenea test negativ pentru cel puţin 11 zile înainte de sosire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5605 secunde