Jocuri și haine contrafăcute, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea

94

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din China, 17.162 diverse bunuri, susceptibile a fi contrafăcute.

În cursul zilei de ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din București. Administratorul societății comerciale în cauză este un cetățean român, în vârstă de 43 de ani, cu reședința pe raza municipiului București.

În urma controlului au fost descoperite 9.762 bucăți jocuri, 5.400 bucăți textile și 2.000 bucăți încărcătoare telefoane mobile, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

"Bunurile, în valoare aproximativă de 1.627.480 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate", explică purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, subinspector de poliție Maria Alexandra Cârstea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1365 secunde