Județul Constanța, ocolit de codul galben

428
Meteorologii au extins atenționarea cod galben de ploi și vijelii pentru aproape toată țara. În intervalul 11 iunie, ora 15,00 - 12 iunie, ora 18,00 va fi instabilitate atmosferică accentuată în Maramureș, Transilvania, cea mai mare parte a Olteniei, a Munteniei și a Moldovei și în zonele montane din întreaga țară.
Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat chiar vijelii, frecvente descărcări electrice, averse și, pe suprafețe restrânse, căderi de grindină.
Ploile vor avea și caracter torențial și, mai ales în nord și în centru, cantitățile de apă vor depăși local 25 - 30 l/mp, iar la munte izolat 40 - 50 l/mp.
Singurele județe care nu sunt afectate de atenționarea de cod galben sunt Constanța și Tulcea. Meteorologii de la Centrul Meteorologic Regional Dobrogea nu exclud posibilitatea ca în decursul zilei de astăzi să fie averse slabe de ploaie pe litoral, însă spun că vremea va fi frumoasă în week-end, de plajă, deși temperaturile vor fi ușor mai scăzute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 12 Iunie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Joi, 11 Iunie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 2.0801 secunde