Klaus Iohannis: Avem 3.065 de paturi de terapie intensivă pentru toţi pacienţii

199
Klaus Iohannis: Avem 3.065 de paturi de terapie intensivă pentru toţi pacienţii - 1-1603816468.jpg

Articole recomandate

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că în prezent în spitalele din ţară sunt 3.065 de paturi de terapie intensivă pentru toţi pacienţii, potrivit Agerpres.


"La acest moment, avem, conform rapoartelor din secţiile de ATI, 3.065 de paturi de terapie intensivă pentru toţi pacienţii, nu doar COVID, 2.252 de ventilatoare mecanice, 2.756 de monitoare şi o serie întreagă de echipamente achiziţionate cu diverse surse de finanţare. La acestea se adaugă 5 unităţi de terapie intensivă mobilă, 2 spitale modulare şi un modul ATI cu un total de 169 de paturi", a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni.


Preşedintele Iohannis a avut marţi o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, vicepreşedintele Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă, Dorel Săndesc, şi cu şeful Secţiei Anestezie şi Terapie Intensivă I - Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila" Bucureşti, col. dr. Dan Corneci. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5633 secunde