Klaus Iohannis, declarații la Camera de Comerț și Industrie a României

128

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a declarat, azi, că investițiile în energie între România și Bulgaria trebuie susținute. În cadrul aceluiași discurs, șeful statului a mai spus că traficul în punctele de frontieră dintre țara noastră și Bulgaria trebuie fluidizat, iar turismul are nevoie de atenție specială din partea autorităților ambelor țări, având în vedere numărul considerabil de turișiti români care pleacă în țara vecină pentru relaxare.


"Salut realizarea gazoductului Giurgiu - Ruse. Cooperarea energetică regională este un subiect important", a precizat președintele României.

Iohannis susține că turimsul dintre țara noastră și cea vecină trebuie susținut și încurajat să crească.

"Anual, un milion de turșiti români vizitează Bulgaria și jumătate de milion de bulgari vizitează România. Trebuie să dezvoltăm turismul cultural!", a punctat Klaus Iohannis în discursul rostit în cadrul forumului de afaceri între România și Bulgaria.

De asemenea, Iohannis a mai precizat că punctele de frontieră dintre țara noastră și cea vecină trbuie să asigure un trafic fluent, pentru a permite o bună circulație a mărfurilor.

" Cooperarea va fi mai puternică atunci când infrastructura va facilita mai mult și mai bine circulația mărfurilor. Autoritățile trebuie să identifice soluții contrete pentru a fluidiza traficul la punctele de frontiere",a subliniat președintele Iohannis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5737 secunde