La Năvodari, se lucrează de zor la reabilitarea Liceului "Lazăr Edeleanu"

278

Articole de la același autor

În timp ce elevii și profesorii desfășoară lecțiile în mediul online, administrația publică locală din Năvodari a demarat lucrările pentru reabilitarea Liceului "Lazăr Edeleanu". Reamintim că proiectul este realizat cu fonduri europene, investiția ridicându-se la aproximativ 9,5 milioane de lei.

"Am început lucrările de reabilitare. Astfel, vom îmbunătăți condițiile de educație a elevilor, pentru a găsi în școală un mediu plăcut și modern, dar și prietenos cu mediul înconjurător.

Proiectul prevede izolarea termică a pereților exteriori, termoizolarea pereților în zona soclului, izolarea termică a planșeului peste sol, înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare existente, asigurarea unui nivel ridicat de etanșeitate la aer a clădirii, termo-hidroizolarea terasei, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, înlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent și incandescent cu corpuri de iluminat cu eficiență energetică ridicată și durată de viață mare, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice pentru consum propriu", a afirmat primarul Florin Chelaru.

De precizat că, în aceste zile, se lucrează la refacerea șapelor sălilor de clasă de la parterul clădirii, se demontează tâmplăria învechită și se înlocuiește instalația electrică. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6152 secunde