La noapte se oprește apa! Numeroase zone din Constanța, lipsite de apă

980
1
La noapte se oprește apa! Numeroase zone din Constanța, lipsite de apă - apacalda1-1349263697.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea unor lucrări de remediere a unei avarii la stația principală de pompare și tratare a apei - Palas din Constanța, precum și pentru executarea unor lucrări de reabilitare și reparații la conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 1.000 mm, lucrări ce fac parte din programul Operațional Sectorial de Mediu, S.C. RAJA S.A. va întrerupe funcționarea Stației Palas, timp de 22 ore, în data de 4 octombrie 2012, între orele 00,00 și 22,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din Constanța, din cartierele Palas, Km 5, Km 4-5, Abator, Far, I.C. Brătianu, CET, Medeea, Viile Noi, Inel I, Inel II, Gară, Casa de Cultură, Coiciu, Baba Novac, Poarta 6 și zonele Compozitorilor, Real 1 - Metro 2 - Practiker, precum și toate punctele termice din aceste zone. În localitățile Năvodari, Lazu, Agigea, Cumpăna și Năvodari, apa va fi furnizată cu presiuni scăzute.

"Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că S.C. RAJA S.A. Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea acestor intervenții și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al S.C. RAJA S.A., Irina Oprea.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Octombrie 2012
Stire din Social : Constanța va rămâne fără apă
Marţi, 02 Octombrie 2012
Stire din Social : Lucrări RAJA/ Constanța, fără apă
Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Social : Atenție, se oprește apa!
Pagina a fost generata in 0.6004 secunde