La noapte se oprește apa rece în Lazu și Agigea

142
La noapte  se oprește  apa rece în Lazu și Agigea - lanoapteseopreste-1434989430.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii din localitățile Agigea și Lazu vor fi lipsiți de apă rece timp de 19 ore. Pentru executarea unor lucrări de racordare a rețelei nou montate la sistemul centralizat de distribuție, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei în localitatea Lazu și în mai multe zone din localitatea Agigea, începând din această noapte, de la ora 23,00, și până mâine, la ora 18,00.

Vor fi afectați toți consumatorii din localitatea Lazu și abonații din Agigea din cartierul Dinu Cocea și cei de pe străzile: Petru Rareș, Dimitrie Cantemir, Vlad Țepeș, Ion Corvin, P. Mușat, Nicolae Bălcescu, Avram Iancu, Octavian Goga, Ion Nicodin, Emil Cioran, Nicolae Titulescu, George Bacovia, Constantin Grosu, Liviu Rebreanu, Radu Tudoran și Vasile Teodorescu.

"Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări «Extinderea și reabilitarea rețelei de apă potabilă și de canalizare și o stație de pompare ape uzate nouă - localitatea AGIGEA», în valoare de 9,56 milioane lei, din care S.C. RAJA S.A. asigură o cofinanțare de 2,73 milioane lei", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.

În cadrul acestui proiect, rețeaua de apă a fost reabilitată pe o lungime de 2,7 km și extinsă cu 6,08 km. Pe parte de canalizare, sistemele au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de 11,5 km. Proiectul mai cuprinde și realizarea unei stații noi de pompare în zona de est a localității. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2934 secunde