La noapte se oprește apa rece la Constanța. Vezi aici ce zone sunt afectate

905
La noapte se oprește apa rece la Constanța. Vezi aici ce zone sunt afectate - faraapapotabila14767891971502191-1506509557.jpg
Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de distribuție apă, cu diametrul de 1000 mm, de pe Aleea Universității, din municipiul Constanța, S.C. RAJA S.A. întrerupe furnizarea apei la noapte, de la ora 24.00.


Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu - bulevardul Alexandru Lăpușneanu - strada Suceava - strada Lotus - strada Cișmelei - strada Dispensarului - bulevardul Aurel Vlaicu, precum și punctele termice numerele 140 și 142, cei de pe bulevardul Aurel Vlaicu, porțiunea cuprinsă între bulevardele Alexandru Lăpușneanu și Tomis, inclusiv străzile adiacente Diamantului, Smaraldului, Opalului și Perlei, cei de pe aleea Universității cu străzile învecinate: Jadului, Granatului, Aviator Șerbănescu, cei din blocurile de pe bulevardul Tomis și aleea Hortensiei, alimentate din punctul termic nr. 45, precum și cei din Satul de Vacanță - Complexul Dobrogea, Mamaia Nord, Mamaia Sat, cartierul Depozit 10, zona Tabăra de Copii Năvodari, Unitatea Militară - Bateria de Coastă, ecluza Năvodari și Stația de Pompare Năvodari. De asemenea, vor avea apă cu presiuni reduse consumatorii din stațiunea Mamaia, cartierul Faleză Nord și cartierul Tomis III. 


Potrivit reprezentanților RAJA, furnizarea apei va fi reluată la parametri normali mâine după-amiază, în jurul orei 16.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2273 secunde