Laptop-uri Lenovo Thinkpad: cele mai bune oferte 2022

107
Laptop-uri Lenovo Thinkpad: cele mai bune oferte 2022 - laptop-1654251786.jpg

Articole recomandate

Laptopurile Lenovo ThinkPad sunt versatile și puternice și sunt potrivite pentru utilizare în afaceri și acasă. Fabricată din materiale durabile precum fibra de sticlă, gama ThinkPad este plină de tehnologie, inclusiv cele mai noi procesoare, ecrane IPS sau OLED și conectivitate atentă. Convertibil sau pliabil? Citiți mai jos pentru a afla.


Lenovo ThinkPad T15 Gen 2


ThinkPad T15 Gen 2 dispune de un procesor Intel® Core™ i5-1135G7 din a 11-a generație susținut de 8 GB de RAM și o unitate de stocare SSD de 256 GB. În comparație cu prima generație de ThinkPad T15, această nouă iterație rămâne compactă și robustă în același timp. Prezența a două porturi USB-C Thunderbolt 4 este o noutate. Ambele pot fi folosite pentru a încărca laptopul. Este disponibil și un cititor de carduri microSD. În configurația sa, ThinkPad este echipat cu un panou IPS Full HD. Diagonala este de 15,6 inci și raportul ecranului este de 16:9. Unghiurile de vizualizare sunt excelente. Luminozitatea maximă măsurată este de 336 nits în centrul ecranului și 330 nits în medie pe ecran. Tastatura este iluminată din spate și rezistentă la scurgeri.


Lenovo ThinkPad E15 Gen 2


Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 este un laptop Windows 10 Professional pe 64 de biți, cu un ecran IPS de 15,6 inci, care oferă o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Dispune de un procesor Intel® Core™ i7-1165G7 și vine cu 8 GB de RAM. De asemenea, merită remarcat faptul că Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 include un SSD de 256 GB pentru stocare internă. Spre deosebire de versiunea de procesor AMD a ThinkPad E15 Gen 2, acest model de procesor Intel are un port USB-C Thunderbolt 4.
Intel® Core™ i7-1165G7 este cel mai puternic procesor Intel pe care Lenovo îl oferă pentru ThinkPad E15 Gen 2. Acest procesor bazat pe arhitectura Tiger Lake obține scoruri foarte bune la testele de performanță a procesorului și este considerabil mai bun decât Intel® Core™ i7-1165G7, ceea ce pot afișa majoritatea laptopurilor cu același procesor. Pe de altă parte, când vine vorba de performanță multi-core, ThinkPad E15 Gen 2 cu procesor Tiger Lake are performanțe mai slabe decât modelul cu procesor AMD.


Lenovo ThinkPad P1 Gen 4


ThinkPad P1 Gen 4 a fost conceput pentru profesioniștii care lucrează cu software solicitant care necesită procesoare puternice și multă memorie. Deci, Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 nu este doar un laptop de 16 inci, este o adevărată stație de lucru mobilă cu un procesor Intel® Core™ i7-11850H de a 11-a generație cu vPro™. Are o frecvență de 2,50 GHz și poate ajunge până la 4,80 GHz. Acest model vine cu 32 GB de RAM și un SSD de 1 TB pentru stocare internă.


Este singurul model de Lenovo Thinkpad care beneficiază de un cip grafic extern și anume NVIDIA RTX A3000 cu 6GB de memorie. Această placă grafică profesională are capacitatea de a rula jocurile tale preferate pentru PC. Carcasa este robustă și modernă, realizată în principal din fibră de carbon și magneziu. O altă caracteristică specială a acestui model este aspectul excelent al tastaturii de dimensiune completă și al cititorului de amprente.


Lenovo ThinkPad X1 Fold


Acum este destul de rar să vezi un concept cu totul nou introdus în segmentul dispozitivelor mobile. Potrivit Lenovo, ThinkPad X1 Fold este primul laptop din lume cu ecran pliabil. Când țineți pentru prima dată ThinkPad X1 Fold în mâini, se simte ca o tabletă de dimensiune completă. Este destul de gros, are margini late de ecran conform standardelor actuale și este, de asemenea, destul de greu. Cu toate acestea, nu este nimic de reproșat în ceea ce privește stabilitatea deoarece, la fel ca în alte notebook-uri ThinkPad high-end, Lenovo folosește un aliaj de magneziu. Există o teacă suplimentară din piele în spate.
Principala atracție a acestui model este ecranul tactil OLED pliabil de 13,3 inci care afișează o rezoluție de 2048 x 1536 pixeli. Nu există un cititor de carduri SD, dar Lenovo a instalat popularul modul Intel AX201 ca modul WLAN, care acceptă și Wi-Fi 6 (802.11ax) și Bluetooth 5.1. Din punct de vedere al performanței, acest laptop hibrid oferă 8 GB de RAM și un SSD de 512 GB. În plus, beneficiază de un procesor satisfăcător, și anume Intel® Core ™ i5-L16G7 cu 5 nuclee și 5 fire. Acest tip de configurație este conceput pentru multitasking moderat până la intens.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5754 secunde