Liceul Agricol Palas se va desființa. Clădirea, transformată în centru de formare în turism

860
7
Liceul Agricol Palas se va desființa.  Clădirea, transformată în centru de formare în turism - liceulagricol-1488559185.jpg
Prezent la Constanța pentru a discuta cu agenții economici de pe litoral, ministrul Turismului, Mircea Dobre, a anunțat că, până la jumătatea anului viitor, în zonă va fi înființat un centru de pregătire profesională în turism.


În ultimii ani, operatorii economici din turism s-au plâns cel mai mult de lipsa forței de muncă. 


"E jale dacă își închipuie cineva că putem avea servicii turistice de calitate fără oameni sau cu oameni luați de pe stradă, de la țară. Ne trebuie oameni buni, formați", este de părere Nicolae Bucovală, vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc.
Astfel, Mircea Dobre a anunțat că, la finele anului școlar în curs, Ministerul Turismului va prelua de la autoritățile locale Liceul Agricol Palas. 


"Intenționăm să aplicăm pentru finan-țare din fonduri europene, să-l aducem la niște standarde și apoi să îl punem în funcțiune. Până la jumătatea lui 2018 sau cel mai târziu finele lui 2018 vom rezolva această problemă în proporție de 90 la sută", spune ministrul Turismului.


Inițiativa a fost deja discutată cu auto-ritățile locale, iar acestea par încântate de idee. "Este timpul să facem o reconversie a Liceului Agricol Palas și să-l transformăm în centru de formare, pentru că specificul lui nu se mai regăsește în economia județului", a declarat și primarul Constanței, Decebal Făgădău. 


Comentează știrea

Dobre și fiul
4 martie 2017
Dedicatii

În câți va ani va fi o ruina,demolat și terenul vândut,rețetă de succes marca PSD

La o cafea
4 martie 2017
Cand aveti timp

Cautati pe internet (Youtube):Tabăra șmecherilor (18.10.2015) - Năvodari: Ruinele capitalismului de la litoral..[ https://www.youtube.com/watch?v=eTQ-Wk0D8bQ ].Veti viziona un filmulet(32.52 min) despre distrugerea vestitei tabere de copii de la Navodari.Asta asa,ca sa vedeti ce ati votat si pentru cine ati votat,mai "patriotilor" navodareni sau constanteni.Bine ca il injurati pe miliardarul Soros,prostilor. Cand procuratura sau strada va lamuri si talharia de la Liceul Agricol Palas va fi prea tarziu.Golanii vor fi vandut terenul ala de patru cinci ori pana atunci ca sa-si stearga urmele.Astea sunt marile proiecte anuntate de Fagadau,fiul lui Mazare.Voi credeti ca l-ati votat pe Fagadau ? Fagadau a fost ales de Mazare si de clanul local de afaceristi.Mama voastra de votaci ametiti ! Mazare exista.Mazare ne vegheaza,Mazare ne asculta cu urechea,Mazare este inspiratia noastra.Daca Mazare nu ari fi existat,Mazare trebuia inventat.

Liviu Chilian
4 martie 2017
D'le, Nebunistanezii'astia Rromarlani sunt nebuni-dementiali! Nu e gluma

Am rămas siderat! Oripilat! Dezgustat! M'am șters la ochi si am citit din nou ce a guitzat, grohăit porcu'de'ca'ne Bukkvala, iar merdialqaedana a publikat fără teama! Pasihopat-sociopatul Bukkvala își aroga kalitatea-demențială de a'i caracteriza pe "oamenii de la țara" ca nefiind buni. Dacă nu sunt buni, in "mintea" starpiturii satanizate, înseamnă ca sunt rai(???) Iar merdialqaedana-psiho ii poarta isonul BANDITULUI'astuia tâmpit, nebun de legat! Știm cine au ÎNHĂȚAT "turismul" estival pe "litoral". Greco-Tziganii cleptomaniaci genetici si Tziganii. D'aia "turismul" estival a devenit hotzie pestilențială, cursa nebuna in care turiștii Rromarlani folosesc mulțime de trucuri subumane pt a se apăra de cleptomania bandiților "operatori". Ha! Școala profesională, liceul...profesional, sunt legate de practica in unitate de resort. Sa ne imaginam cum elevii profesionalei de turism, vor face practica in crâșma lu' Make, fabrikk de pâine...turistică a lu' Dobre si Tatzii, sau...diskotetzu' manelist a lu Maghraonu'. Aferim! Nebuni de legat, Rromarlanii'astia, Coane Fanica!

Liviu Chilian
4 martie 2017
"Liceul agricol nu se mai regăsește in economia județului" - Dobre si Tatzii, sinistru' "turismului"

D'le, Jigano-pesedistii ultracleptomaniaci au înhățat phuterea politicastra cu ajutorul Zsidanilor. Nu e un secret. Au încropit un "guvern" din starpituri de teapa Karakaleanului Ciorrrdakis la antijustiție si Kustendiliului Dobrev si Tatzii la turismalign. Ce mai poate comenta un Roman? Il poți considera întreg la minte pe putzoiu'asta, Dobrev si Tatzii? Peste 80% din economia județului e agricolă! De subzistenta, 80%, si ceva export prin angrosiștii-criminali ce fura fără mila producătorii. In port totu' e la negru! Turismalignul e subiect mai mult criminal decât normal-toată nelumea se plânge de antiservicii, mizerie si hotzie. Ha! Cine vor fi "profesori" la liceul...Dobrev si Tatzii, botezat cu numele sinistrului...ctitor? Make, Dobrev si Kkpilu' Minune! Aferim!

Homer
4 martie 2017
Prostii si arogantul

Triada mafioto-comunista acapareaza tot. Grecotiganii sunt la putete. Acum isj bukkvala cu farfaronagau si dobrusicopilu au luat 10 hectare in oras pe nimic. Aroganta si prostia cu dobre la putere.

Julieta
4 martie 2017
Despre agricultura

Dobre e de 2 luni ministru, a dat 2 interviuri si a turnat o gramada de prostii. Impreuna cu Bucuvala si Fagadau mai vrea sa dea un tun.

GIGI
5 martie 2017
normal

Pai daca n-au cotizat asa cum fac altii. La nooi la Kogalniceanu, Vine inspectia... hopa cu banii.. 150 lei pentru inpectie.. dar si 20 lei pentru directoare..,,ca de e 1 martie, apoi vine...8 martie,.. si tot asa

Pagina a fost generata in 0.966 secunde