Linia turistică City Tour va avea patru autobuze etajate

100
Linia turistică City Tour va avea patru autobuze etajate - autobuze-etajate-1694453731.jpg

Articole de la același autor

Începând de luni, 11 septembrie, linia turistică City Tour va fi deservită de patru autobuze etajate, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Autobuzele vor avea o frecvență de 30 de minute. Costul unei călătorii este de 6 lei, iar un bilet „hop-on/hop off” costă 10 lei.

Biletele vor putea fi achiziționate în mijlocul de transport sau prin aplicația 24Pay. Circuitul City Tour cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia, precum: Gara Maritimă, „Cuibul Reginei”, Muzeul de Istorie și Arheologie, „Edificiul roman cu mozaic”, Moscheea „Carol I”, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic „Tomis”, Delfinariul, Satul de Vacanță și Cazinoul din Mamaia.

Pentru călătorie, aveți la dispoziție și aplicația „City Tour”. La bordul autobuzelor etajate, vă puteți conecta gratuit la rețeaua Wi-Fi, scanați codul QR de pe spătarul scaunului sau căutați aplicația direct în „Magazin Play”. Aceasta sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului.

Programul de transport al liniei CITY TOUR poate suferi modificări, în funcție de condițiile meteo. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Septembrie 2023
Stire din Social : Update: City Tour și-a reluat traseul
Pagina a fost generata in 1.9961 secunde