LISTA PRODUSELOR RETRASE DIN SUPERMARKETURILE DIN CONSTANȚA. Există riscul contaminării cu E-coli

3890
LISTA PRODUSELOR RETRASE DIN SUPERMARKETURILE DIN CONSTANȚA. Există riscul contaminării cu E-coli - profifloresticluj1-1456821481.jpg

Articole de la același autor

Printr-un comunicat remis redacției de reprezentantul relații publice PROFI Rom Food, Gabriel Pâslaru, se aduce la cunoștința publicului cumpărător că, urmare a anunțului privind existența bacteriei e-coli într-unul din produsele de la "Lactate Brădet", până la clarificarea situației și identificarea oficială a cauzelor, magazinele PROFI au retras de la vânzare toate produselor provenite de la această sursă, pentru a asigura astfel siguranța alimentară.




Lista produselor respective este:


BALTATA IAURT DE BAUT 330G
BRADET IAURT NATURAL PAHAR 175G

BRADET IAURT SLAB PAHAR 200G

BRADET SANA PET 500ML

BRADET LAPTE BATUT PET 500ML

BRADET SMANTANA 12%GR 200G

BRADET SMANTANA 22%GR 400G

BRADET SMANTANA 22%GR GALETUSA 900G

BRADET BRANZA FAGARAS 200G

BALTATA KEFIR 330G



"Ca urmare a anunțului privind existența bacteriei E-coli într-unul din produsele de la "Lactate Brădet", până la clarificarea situației și identificarea oficială a cauzelor, magazinele Profi au retras de la vânzare toate produsele provenite de la această sursă, pentru a asigura astfel siguranța alimentară. Menționam că, în magazinele noastre, toate produsele provenite de la acest furnizor erau ambalate și erau comercializate doar în județul Argeș", a anunțat acest lanț de magazine.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3355 secunde