“Litoralul pentru toți” nu e pentru toate buzunarele

353
“Litoralul pentru toți” nu e pentru toate buzunarele - index-1685292726.jpeg

Articole de la același autor

„Litoralul pentru toți”, campania pe care mulți o așteaptă să se bucure de câteva zile la mare, promite prețuri mici, dar realitatea de la recepția hotelurilor arată ca multe sunt minciuni. Programul a început, iar prețurile ar trebui să fie mai mici decât în sezon, chiar și cu 70%.


Însă, surpriză, ofertele de la multe hoteluri nu se potrivesc deloc cu cele ale agențiilor de turism. Concret, sunt ori mai scumpe decât apar în program, ori nu există deloc. Până pe 18 iunie, 25 de hoteluri oferă, în programul Litoralul pentru toți, reduceri la cazare de până la 70% față de vârful sezonului. La agenții, reducerile iau imediat ochii. Însă la hoteluri, realitatea este cu totul alta: prețurile sunt mai mari decât în ofertă, informează primanews.ro.


10% nu reprezintă 50% din preț, așa cum scrie o agenție pe site-ul său. Iar oamenii nu știu de această diferență, extrem de importantă pentru buzunarele lor. Reducerea de 50% ar fi aplicată prețului din vârf de sezon. Doar că agenția are un preț, iar hotelul altul.


Concluzia: se face mult marketing. Pe lângă prețurile mai mari, sunt și hoteluri care s-au înscris în program, dar sunt încă închise.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5291 secunde