Localitatea Ovidiu, fără apă

147
2
Localitatea Ovidiu, fără apă - rajaaparobinetpahar1-1446628356.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și de înlocuire a unui tronson din conducta de aducțiune apă potabilă, în zona Podului CF Ovidiu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 5 noiembrie, în intervalul 03,00 – 19,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din orașul Ovidiu.

Conducta cu diametrul de 500 mm, ce asigură alimentarea cu apă a orașului, va fi înlocuită pe un segment de 120 metri. Totodată, pentru sectorizarea sistemului în zonă, vor fi montate și două vane.

Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Comentează știrea

Crina
4 noiembrie 2015
Castiga bani online!

Castiga bani online!

Loredana
4 noiembrie 2015
Muncă la domiciliu

Ofertă serioasă de lucru la domiciliu Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -răbdare -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail. Veți trece mai întâi prin instruire apoi dacă doriți, o să începeți să lucrați. Important! Lăsați mesaj cu textul " INFO" doar pe e-mail! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Când doriți mai multe informații, contactați unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de e-mail: [email protected] Oferim și solicităm seriozitate!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Social : Pădurea vine în Oraș!
Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Social : Se întrerupe apa rece în orașul Ovidiu
Pagina a fost generata in 1.361 secunde